Piercings


Piercings

Zoek je een nieuwe piercing, klik dan op de volgende link. Je komt dan op mijn webshop!
Zoek je iets wat er niet tussen staat, vraag het dan gerust!

Home

NIEUW: Titanium gouden piercings!
Je kunt je piercing nu ook laten zetten met een goldplated titanium ringetje of labret.

Het piercen gebeurt in een volledig steriele ruimte met voor iedere klant steriel verpakte nieuwe naalden en andere benodigdheden. Na het zetten van een piercing worden de naalden weggegooid. Iedereen heeft dus zijn eigen schone naald.
Het is verplicht om in Nederland voor tattoo- en piercingshops in het bezit te zijn van een vergunning. De shops worden gecontroleerd op hygiƫne, apparatuur en werkwijze door de GGD. Dit geldt voor alle shops, ook de shops die al jaren bestaan. Ik ben ook in het bezit van die vergunning!
Kijk voor meer informatie op de website www.veiligtatoeƫrenenpiercen.nl

Hoe verloopt je afspraak:

Om een piercing te laten zetten moet je minstens 12 jaar zijn. Tussen de 12 en 16 jaar moet er 1 van je ouders of voogd meekomen. Deze kan dan het toestemmingsformulier ondertekenen. Vanaf 16 jaar mag je alleen komen en mag je het formulier zelf invullen. Neem altijd legitimatie mee!
Daarna zoek je een piercing uit die je leuk vind. Alle piercing sieraden zijn van titanium want dat is verplicht! We gaan dan naar de steriele ruimte waar de piercing word gezet. Als je piercing erin zit krijg je uitleg over de nazorg, mondeling en schriftelijk! Ook krijg je een nazorg product mee naar huis zodat je meteen met de verzorging kunt beginnen.

Voor meer informatie kijk dan hier : nazorg voor de piercing en toestemmingsformulier

 

Bezoek adres

Kerkstraat 12
5451 BM Mill

Contact

Marian: 06 46014008