Spray tanning


VANITAN…the next generation of spray tanning lotions!

VANITAN spray tanning is THE NEXT GENERATION of spray tanning lotions. De toekomst van een gezonde, snelle, egaal bruine huid! Vanitan is jong, pas ontwikkeld met de huidige kennis en techniek. Dit heeft geresulteerd in het feit dat Vanitan spray tanning lotions de kortste ingrediënten lijst hebben waaraan geen onnodige toevoegingen zijn gedaan. Alleen de essentiële bestanddelen van de hoogste kwaliteit en de zuiverste DHA bereiken onze Vanitan lotions. Door verneveling van de VANITAN lotion met DHA (natuurlijk ingrediënt) over je huid, wordt er een laagje op je huid aangebracht dat binnen enkele uren zorgt voor een vlekkeloze, streep loze, egaal bruine teint. Dit gebeurd door een daarvoor opgeleide, gespecialiseerde, professionele spraytan technici die gebruik maakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld apparaat. Je wordt bruin zonder de schadelijke Uv-straling van de zon of zonnebank. Je loopt geen gevaar op het risico van huidkanker, huidverbranding, cel veroudering en rimpels. De VANITAN lotion kleurt mooi, natuurlijk bruin op je eigen pigment, het blijft 6 tot 10 dagen zitten.

Afhankelijk van je huidtype, voorbereiding en nabehandeling. Herhaal je de behandeling daarna, dan bouwt zich een diepere kleur op. Wij hebben een speciaal huidverzorgingsproduct (VANITAN maintener) die je helpt zo lang mogelijk te genieten van je VANITAN spraytan teint. De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten, maar omdat je tijd nodig hebt om je voor te bereiden, houden wij het op 30 minuten. Daarnaast zie je direct resultaat!

De lotion heeft wel enige tijd nodig om te kunnen ontwikkelen. Afhankelijk van de gebruikte lotion op jouw huid, is de tijd die daarvoor nodig is tussen de 1 en 8 uur. In die tijd raden we je aan niet te douchen, zwemmen of intensief te sporten. Hierdoor geef je de spraytan lotion de tijd zich optimaal te ontwikkelen.

Zonnen na een VANITAN spraytan behandeling mag, wij raden wel aan om de spraytan lotion eerst goed in te laten trekken in je huid en je te beschermen tegen de UV- straling van de zon door gebruik te maken van een bij jouw huid passende beschermingsfactor. Je bruine teint behoud je zo lang mogelijk door een VANITAN spraytan behandeling na 5 à 6 dagen nogmaals te herhalen.

Dit helpt om je kleur te verdiepen en de duur van je teint te verlengen. Dit verschilt uiteraard per huidtype. Het is normaal dat je spraytan teint vervaagt net als een door de zon gebruinde huid. Op dezelfde wijze verdwijnt ook een VANITAN spraytan behandeling. Dit is een natuurlijk proces doordat je huidcellen zich om de gemiddeld 7 dagen vernieuwen.

Dat je zo snel mooi, egaal bruin wordt komt door gebruik van DHA in de spraytan lotions. De werkzame stof in de spraytan lotions is DHA (dihydroxyacetone). DHA is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid, waar zich dode, droge huidcellen bevinden. Door die reactie ontstaat binnen korte tijd een stralende bruine kleur op de huid.

DHA is niet gevaarlijk of ongezond, DHA is een natuurlijke suiker die gewonnen word uit druiven, suikerriet of suikerbieten. DHA is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), Health Canada en EU lidstaten. Spray tanning met DHA word onder andere ook aangeraden door de Amerikaanse huidkankerorganisatie, de Amerikaanse medische vereniging, de Amerikaanse dermatologische academie en de Amerikaanse kankervereniging.

Voor alle zekerheid word een spraytan behandeling niet toegepast op mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes. Ook wordt een spraytan behandeling niet toegepast tijdens een antibioticakuur. Als je last hebtvan vitiligo, dan wordt een spraytan juist aangeraden! Als je twijfelt, raadpleeg dan je arts of specialist voordat je een spraytan behandeling boekt.

Als je zwanger bent raden we je aan om toestemming te vragen aan je verloskundige of arts. Dit is wel zo handig omdat het per vrouw kan verschillen. Er zijn geen nadelige gevolgen bekend over gebruik van spray tanning tijdens de zwangerschap. Wel weten we dat zonnebanken en zonnen in de zon, uitgesloten is tijdens de zwangerschap vanwege schadelijke Uv-straling en oververhitting.

Zelf bruinende producten die je kunt kopen in de winkel bevatten een DHA gehalte rond de 3 tot 5%. Het percentage van onze lotions ligt vele malen hoger, namelijk tussen de 8% en 14%! Hierdoor word je teint veel donkerder, ben je direct bruin en ben je verzekerd dat je geen rare strepen, vlekken of oneffenheden krijgt. Dit komt doordat de lotion handmatig verneveld word d.m.v. een speciaal daarvoor ontworpen apparaat. Bij VANITAN krijg je meteen, in één keer, het gewenste resultaat!

Bovendien hebben wij de VANITANptation spray met DHA. VANITANptation spray is gemakkelijk zelf aan te brengen doordat het een spray is en je deze zelf kunt vernevelen over je huid. Handig voor als je er onverwachts goed uit wilt zien en geen tijd hebt gehad om een spray tan te boeken. Makkelijk mee te nemen ook voor als je op vakantie gaat. Zo ben je altijd verzekerd van een mooie, natuurlijke bruine teint.

VANITAN spray tanning lotions die dankzij hun revolutionaire, plantaardige ingrediënten tot de “superior quality” spray tanning lotions behoort. Het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling. VANITAN spray tanning lotions zijn hypoallergeen, ontwikkeld op waterbasis en natuurlijke ingrediënten en zijn:

* Parfum vrij (zodat huidirritatie/allergie niet gestimuleerd word)

* Parabenen vrij (worden door sommige onderzoekers in verband gebracht met kanker)

* Erytrulose vrij (deze stof is niet gekeurd door de FDA maar zit wel in veel tanning lotions)

* Aloë Vera vrij (hierdoor voel je niet plakkerig of vettig, ben je sneller droog en raakt apparatuur niet verstopt)

* Alcohol vrij (kan de huid uitdrogen of een allergische reactie veroorzaken)

* Dierproef vrij

Bovendien hebben VANITAN spray tanning lotions een langdurige hydraterende werking en een anti-aging formule waardoor je gelijktijdig met je bruine teint je huid in optimale conditie brengt en verzorgt.

Voor meer informatie over de nazorg kijk dan hier: nazorg

Bezoek adres

Kerkstraat 12, Mill
5451 BM

Contact

06 46014008
info@marianbodydecorations.nl

online plagiarism check